Trainer

ShapeView Trainer
Maak nu eenvoudig jouw digitale trainingprogramma’s

Digitaliseer uw papieren schema’s naar onze app

We hebben de PowerFit programma begeleiders in ons portfolio opgenomen onder de naam ShapeView trainer. De nieuwe trainer app beschikt over alle functionaliteiten waar veel klanten al lang naar vragen waaronder de mogelijkheid om zelf schema’s aan te maken en activiteiten te uploaden.

Sinds de lancering van de nieuwe app zijn er een hoop nieuwe functionaliteiten bij gekomen waaronder: Het aanmaken van tekstboxen, stopwatches en een timer zodat je kan zien hoelang een klant al met een schema bezig is. Heb jij ook een leuk idee of mis je iets in de trainer, laat het ons weten en we zullen ook jouw functionaliteit toevoegen.

Vanuit Powerfit zullen ze ook met enige regelmaat de filmstudio in duiken om nieuwe activiteiten op te nemen, deze content en bijbehorende schema’s zullen vervolgens gratis aan de klanten aangeboden worden.

Bij het afnemen van de Shapeview Trainer horen maandelijkse terug komende kosten van €30,00- per studio. Deze kosten horen bij het onderhoud van de app, het portaal en de onderliggende servers.

Impressie

Uw eigen logo en naam

Plaats vanuit het portal uw eigen logo en bedrijfsnaam in de bovenbalk van de app.

Schema’s maken of aanpassen

Wilt u graag eigen schema’s maken of een bestaand schema aanpassen. Dit kan met behulp van het portal.

Upload jouw eigen video’s

Mis je een activiteiten of wil je graag jouw eigen trainers zien op de video’s? Upload eenvoudig jouw eigen afbeeldingen en video’s.

Trainen zonder bril

Heeft u klanten die sporten zonder leesbril? Het is met de nieuwe app mogelijk om deze op volledig scherm te zetten.

Synchroniseren met het Portal

Synchroniseer de tablet eenvoudig met 1 druk op de knop. Ons intelligentie algoritme zorgt ervoor dat u niet telkens opnieuw alle video’s hoeft te downloaden.

PowerFit Schema’s

Vanuit powerfit krijgt u meer dan 75 verschillende schema’s geleverd opgebouwd uit meer dan 130 video’s.

Stopwatches

Maak jouw eigen stopwatches en voeg deze toe aan de schema’s.

Kopieer schema’s en activiteiten

Wil je een bestaand schema aanpassen of op maat maken voor een client ? Dupliceer eenvoudig een bestaand schema en pas deze vervolgens aan.

Werkt ook op de telefoon

De nieuwe ShapeView trainer werkt ook op alle android toestellen. Voorheen ondersteunde wij alleen tablets maar met de laatste update ook telefoons.

Login
classic
Forgot password?
×
Registration

(*) Required fields

I agree with OptimaSales Terms & Privacy Policy

×