Shapeview Trainer

Maak eenvoudig uw digitale trainingprogramma’s. Met een abonnement op de Shapeview Trainer krijgt u toegang tot ons online platform met meer dan 150 activiteiten opgenomen door www.powerfit.nl en 100 voorbereide schema’s gecategoriseerd op spiergroep of sportactiviteit.

Via ons online platform kunt u eenvoudig Sport & Fysio sportschema’s op maat maken voor de klant. Voor klanten die meer willen dan alleen het beheren van hun schema’s is er de mogelijkheid om zelf afbeeldingen en filmpjes op te nemen en deze te synchroniseren met de app.

Buiten de app om is het ook mogelijk om klanten thuis te laten sporten met behulp van onze thuisport & fysio module. Klanten kunnen direct toegang krijgen tot de webapp via het Shapeview Trainer portaal.
 

Shapeview Trainer functionaliteiten

Uw eigen logo en naam

Personaliseer de app voor uw studio. Pas eenvoudig het logo of de app titel aan en alle apps zullen dit automatisch overnemen.

Trainen zonder bril

Heeft u klanten die sporten zonder leesbril? Daarvoor hebben wij de leesbril mode toegevoegd aan de app.

Stopwatches

Binnen een sportschema kunt u meerdere stopwatches toevoegen. Hierdoor kan de klant eenvoudig bijvoorbeeld tijdens een hit workout zien, hoelang ze een oefening moeten doen.

Schema's maken of aanpassen

Zijn de meegeleverde schema’s niet voldoende, dan kunt u eenvoudig zelf uw sportschema’s in elkaar klikken.

Eenvoudig synchroniseren

Alle activiteiten worden eenvoudig gesynchroniseerd naar de app. Zodra het op de app staat is de Shapeview Trainer te gebruiken met of zonder internet.

Schema’s en activiteiten kopiëren

Om het process rondom het maken van schema’s en activiteiten te versnellen kunt u alles met één druk op de knop dupliceren.

Eigen video's uploaden

Standaard krijgt u van ons 150 sport video’s meegeleverd. Maar voor de studio’s die meer willen is het eenvoudig om zelf video’s toe te voegen.

PowerFit Schema’s

Powerfit heeft ongeveer 100 sport schema’s voor ons gemaakt die standaard worden meegeleverd met het abonnement.

Werkt ook op de smartphone

Wilt u uw klanten thuis laten sporten op hun eigen telefoon of tablet? Dit kan door een account aan te maken in het portaal. Thuissporten kan handig zijn in vakantie periode’s of voor fysiotherapeuten.

Bekijk hier onze introductie video

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.