Fit in Huis met de Thuis Trainer

Word u dé online sportschool van de toekomst? Zorg ervoor dat uw fysiotherapiepraktijk, sportschool of studio niet achterloopt.

Via het online platform kunt u eenvoudig sportschema’s op maat maken voor uw klanten. Kies uit de standaard sportschema’s of maak zelf filmpjes en uitleg om deze toe te voegen aan uw eigen sportschema’s.

De Thuis Trainer is een onderdeel van de Digitale Trainer.

 

Functionaliteiten van de Thuis Trainer

Uw eigen huisstijl

Personaliseer de app voor uw studio. Pas eenvoudig het logo of de app titel aan en e-mail de klanten vanuit uw eigen domein.

Trainen zonder bril

Heeft u klanten die sporten zonder leesbril? Daarvoor hebben wij de leesbril mode toegevoegd aan de app.

Stopwatches

Het is niet nodig om een losse stopwatch app te gebruiken. Bepaal voor de klant hoelang de oefening moet gebeuren of laat de klant zit zelf kiezen.

Schema's op maat

Zijn de meegeleverde schema’s niet voldoende, dan kunt u eenvoudig zelf uw sportschema’s in elkaar klikken.

Sets & Herhalingen

Geef per klant mee hoe vaak zij de oefeningen moeten doen, of laat ze gewoon zelf kiezen. Met onze automatisering kan u ook automatisch bepalen wat opvolgend is.

Schema’s en activiteiten kopiëren

Om het process rondom het maken van schema’s en activiteiten te versnellen kunt u alles met één druk op de knop dupliceren.

Eigen video's uploaden

Standaard krijgt u van ons 600+ sport video’s meegeleverd. Maar voor de studio’s die meer willen is het eenvoudig om zelf video’s toe te voegen.

PowerFit Schema’s

Powerfit heeft ongeveer 170+ sport schema’s voor ons gemaakt en ook speciaal een aantal voor het Thuis Trainen tijdens deze crisis.

Logboek

Houd actief bij of uw cliënten de oefenen uitvoeren. Cliënten kunnen gauw afgeleid maar u kunt dit op afstand goed monitoren en de klant op tijd benaderen en motiveren.

Gemakkelijk sporten vanuit huis

Door de huidige coronamaatregelen zijn alle sportscholen en fysiotherapie praktijken gesloten.
Dit is uiteraard om de gezondheid van zowel de medewerker als klanten te garanderen.
Dat betekent ook dat veel mensen vanuit huis werken. Waarom zou dit dan voor sporten anders zijn?

Bij Shapeview vinden we van niet! Sporten onder uw begeleiding kan ook gemakkelijk vanuit huis met onze Thuis Trainer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de belevenis van het sporten in uw sportschool of fysiotherapiepraktijk thuis voorgezet wordt. Wij doen dit door verschillende functionaliteiten te combineren, waardoor u in nauw contact blijft met uw klanten terwijl deze thuis voortgang maken.

Hoe werkt de Thuis Trainer?

U bent vast benieuwd naar de werking van de Thuis Trainer. Vraag vandaag nog een gratis demo aan om het zelf uit te proberen.

Zodra u toegang heeft gekregen tot het online platform, kunt u eenvoudig uit de 170+ standaard sportschema’s kiezen of maak sportschema’s op maat voor uw klanten.

Hiervoor kunt u de 600+ sportvideo’s die standaard meegeleverd worden gebruiken, maar u kunt ook uw eigen video’s opnemen en zelf toevoegen aan de Thuis Trainer.

Heel gemakkelijk maakt u nu uw eigen sportschema’s die u kunt aanpassen aan de behoeftes en leeftijd van uw klanten. U geeft bijvoorbeeld zelf aan per klant hoe vaak hij/zij de oefeningen moet doen, maar u kunt ook de klant zelf laten kiezen.

Uw klanten hoeven geen aparte stopwatch te gebruiken bij het uitvoeren van de oefeningen, dit zit allemaal ingebouwd in de Thuis Trainer!

Het logboek houdt actief bij of uw klanten de oefeningen uitvoeren. U kunt uw klanten actief begeleiden, motiveren en monitoren op afstand.

Ideaal voor in de huidige situatie.

Waarom u kiest voor de Thuis Trainer van Shapeview

Ervaren software developers

Shapeview bouwt software gericht op de sport – en fysiotherapiebranche. Dit doen we met een team dat veel ervaring heeft op het gebied van software development.

Innovatief

Ons team doet altijd onderzoek naar de nieuwste en meest innovatieve oplossingen voor onze software. We verbeteren onze eigen software dus constant. U geniet altijd van de beste mogelijkheden.

Privacy en beveiliging

In tegenstelling tot onze concurrentie scheiden wij alle klantdata over verschillende databronnen. Dit vraagt meer expertise, waar we gelukkig over beschikken, maar hiermee garanderen we wel da uw data strikt gescheiden is van andere klanten.

Samenwerking met powerfit.nl

Samen met powerfit.nl ontwikkelen we continue door met onze systemen. Alle functionaliteiten en sportschema’s houden we up-to-date, zodat uw klanten hiervan profiteren. We leveren meer dan 600 sportoefeningen en 170 schema’s die uw klanten zelf thuis (of in de tuin uiteraard) uitvoeren.

Digitaliseer en optimaliseer

We nemen een hoop zorgen bij u weg door het digitaliseren en optimaliseren van uw processen. Dit scheelt u een hoop werk.

Heldere prijzen

Bij Shapeview zijn we niet bang om onze prijzen te noemen. Shapeview is al beschikbaar vanaf €30,00 per maand en voor slechts €70,00 per maand bieden wij u een scherp geprijsd combinatiepakket aan met zowel de Thuis Trainer, Client en Planner.

Het betaalt zichzelf terug

Bij 5 klanten heeft u Shapeview Trainer al terug verdiend.

De Shapeview Trainer kost € 0,90 per klant als u kiest voor het pakket met 50 thuis sporters.
Breng per klant € 10,- in rekening, dan verdient u € 9,10 per klant en heeft u bij 5 klanten onze software al terug verdiend.

Gratis proberen

Gratis uitproberen?

Benieuwd naar de Thuis Trainer in de praktijk? Vraag dan vandaag nog een gratis demo aan. U kunt bij ons altijd een gratis demo aanvragen, zodat u eerst onze producten kunt uitproberen voordat u besluit om deze aan te schaffen.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze producten, zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past.

Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt! Bent u al overtuigd? Vraag dan direct de Thuis Trainer aan.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.