Shapeview prijzen

Shapeview is vergeleken met andere sportprogramma’s de goedkoopste op de markt. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Laat het ons dan weten. Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Heeft u als particulier interesse in onze software?
Neem dan contact met ons op voor het aanbod en meer informatie.

* De Planner kan alleen worden afgenomen in combinatie met de Client.
** Minimale afname van de Thuis Train licentie is 1 jaar

Transparant

Hoewel concurrenten je kunnen vragen om een ​​contract voor een jaar te ondertekenen, verplichten wij je tot niets. Als flexibele start-up hebben we geen bindende voorwaarden of contracten: bij ons is alles vrijblijvend!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn innovatief en gebruiksvriendelijk. We ontwikkelen altijd samen met de klant waardoor de oplossing altijd aansluit bij uw behoefte.

Scherp geprijsd

Shapeview is al beschikbaar vanaf 30,-.
Voor slechts 70,- kunnen wij u een combinatiepakket aanbieden met zowel de Trainer, Client en Planner.

Tevredenheid gegarandeerd

Indien u niet tevreden bent of bepaalde functionaliteiten mist, dan zullen wij er alles aan doen om die tevredenheid te garanderen. 

Integraties met andere software

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.