Shapeview prijzen

Shapeview is vergeleken met andere sportprogramma’s de goedkoopste op de markt. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Laat het ons dan weten. Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Heeft u als particulier interesse in onze software?
Neem dan contact met ons op voor het aanbod en meer informatie.

* De Planner kan alleen worden afgenomen in combinatie met de Client.
** Minimale afname van de Thuis Train licentie is 1 jaar

Vrijblijvend & Transparant

Waar u bij de concurrent al gauw een doorlopend contract van een jaar moet tekenen bent u bij ons nergens toe verplicht. Als flexibele start-up doen wij niet aan verplichte looptijden of contracten: bij ons is alles vrijblijvend!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn innovatief en gebruiksvriendelijk. We ontwikkelen altijd samen met de klant waardoor de oplossing altijd aansluit bij uw behoefte.

Scherp geprijsd

Shapeview is al beschikbaar vanaf 30,-.
Voor slechts 60,- kunnen wij u een combinatiepakket aanbieden met zowel de Trainer, Client en Planner.

Tevredenheid gegarandeerd

Indien u niet tevreden bent of bepaalde functionaliteiten mist, dan zullen wij er alles aan doen om die tevredenheid te garanderen. 

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.