Over Shapeview

Shapeview bouwt software gericht op de sport/fysiotherapie branche en sluit naadloos aan op de TFM methode. Het team waarmee we dat doen is zowel ervaren op het gebied van software development, als op het gebied van onderzoek doen naar de nieuwste en meest innovatieve oplossingen voor onze software.

De naam Shapeview is ontstaan vanuit ons eerste softwarepakket, namelijk de Shapeview Client. Dit is een uitgebreid klantregistratiesysteem waarbij de focus ligt op de figuuranalyses van de klant. Zo kunt u eenvoudig rapportages maken, doelmetingen instellen of per studio een overzicht krijgen hoeveel centimeters en kilo’s er deze maand vanaf zijn gegaan.

Samen met powerfit.nl en onze klanten ontwikkelen we continu door met de systemen. Daarbij zorgen wij ervoor dat het systeem uw processen optimaliseert, digitaliseert en een hoop zorgen van u wegneemt.

Onze producten

Shapeview Trainer

De ShapeView Trainer is een app die digitale (sport)schema’s weergeeft. Maak schema’s op maat voor uw cliënten en synchroniseer deze eenvoudig met een smartphone of tablet. De app bevat mogelijkheden om (eigen) afbeeldingen, video’s, instructies en stopwatches toe te voegen aan het systeem.

Shapeview Client

ShapeView Client is een gebruiksvriendelijk klantregistratiesysteem waarin u op eenvoudige wijze een overzicht van uw gebruikers bij houdt, sportkaarten aanmaakt, betalingen registreert en nog veel meer. Met de tablet versie heeft u uw klantregistratiesysteem altijd bij de hand.

Shapeview Planner

Met de ShapeView planner bespaart u uzelf en uw klanten dagelijks een hoop tijd doordat klanten nu zelf online een activiteit kunnen inplannen. Gemak voor de klant en gemak voor u. Met de gebruiksvriendelijke online planner is een afspraak maken zo gedaan.

De mensen achter Shapeview

Waar zijn wij actief?

Nederland

België

Frankrijk

La Reunion

Macedonië

Gratis uitproberen?

Heeft u interesse in Shapeview maar wilt u het eerst proberen? Geen probleem! U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Laat het ons dan weten. Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

{

De klanten pakken een tablet en gaan aan de slag. Ze kunnen zelf wisselen tussen de programma’s en de lessen. Dat er een video is waarin je kunt zien hoe je de oefening uitvoert is heel fijn.

FREEZFIT

De software van Shapeview is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk toepasbaar en zeer geschikt voor mijn studio met warmtecabines. Wanneer er toch dingen onduidelijk zijn of aanpassingen gewenst, dan helpen ze je altijd snel, correct en vriendelijk weer op weg. Ik ben een zeer tevreden klant.

Studio Sanerie

Ik werk al ruim anderhalf jaar met het klantregistratiesysteem van Shapeview tot volle tevredenheid. Het is gemakkelijk en snel in gebruik. Wat ik erg belangrijk vind is de vlotte service als je een probleem of vraag hebt. 

Trimensi Bewegen

Wij werken nu een half jaar met Shapeview Trainer en zijn er helemaal blij mee. Het is een prettig programma om mee te werken. Binnen 1 minuut heb je een programma voor een client aangepast en dit is zo gemakkelijk dat je er niet eens een handleiding voor nodig hebt. Tijdens de training loopt er een klokjee mee zodat de client precies kan zien heoveel tijd er al verstrekken is. De standaard video’s zijn duidelijk. Er zit zelfs een mogelijkheid op om je eigen video’s te maken. Dit moeten wij snel maar eens gaan doen! 🙂

Beautyplaza

Reviews