Hotel Fitness

De ditigale trainer is speciaal ontwikkeld voor Hotels waar niet altijd een persoonlijke begeleider aanwezig is. De app helpt de sporter om op een leuke manier te trainer en ondertussen ook nog een gewenst resultaat te halen.

Vaak zie je dat klanten de fitness inlopen, en niet goed weten wat of hoe zij moeten trainen. Maar als zij kunnen kiezen uit heel veel verschillende voorgeprogammeerde schema’s, dan kan dit helpen bij hun keuze. Daarnaast is er de mogelijkheid om een circuitschema te starten waarbij het proces volledig automatisch verloopt. De klant klikt op start en hoeft alleen maar de virtuele coach te volgen in zijn of haar oefeningen.

Bij onze digitale trainer krijgt u toegang tot ons online platform met meer dan 600 activiteiten en 150+ voorbereide schema’s gecategoriseerd op spiergroep of sportactiviteit. Daarnaast hebben we intelligence ingebouwd om geautomatiseerd schema’s te maken. Hiermee kunt u zoveel schema’s aanmaken als u wilt in een paar klikken.

Voor hotels die meer willen dan alleen het beheren van hun schema’s is er de mogelijkheid om zelf afbeeldingen en filmpjes op te nemen en deze te synchroniseren met de app. 

Ook is er een optie voor Whitelabeling waarin het lijkt alsof de software door uw hotel is gemaakt, en kunnen we een personeltrainer wekelijks of maandelijks nieuwe schema’s laten maken voor uw hotel.

 

Digitale Trainer functionaliteiten

Uw eigen logo en naam

Personaliseer de app voor uw studio. Pas eenvoudig het logo of de app titel aan en alle apps zullen dit automatisch overnemen.

Trainen zonder bril

Heeft u klanten die sporten zonder leesbril? Daarvoor hebben wij de leesbril mode toegevoegd aan de app.

Werkt ook offline

Heeft uw studio beperkt tot bijna geen internet ? Geen probleem, onze app werkt ook zonder internet verbinding.

Schema's maken of aanpassen

Zijn de meegeleverde schema's niet voldoende, dan kunt u eenvoudig zelf uw sportschema's in elkaar klikken.

Eenvoudig synchroniseren

Alle activiteiten worden eenvoudig gesynchroniseerd naar de app. Zodra het op de app staat is de Shapeview Trainer te gebruiken met of zonder internet.

Schema’s en activiteiten kopiëren

Om het process rondom het maken van schema's en activiteiten te versnellen kunt u alles met één druk op de knop dupliceren.

Eigen video's uploaden

Standaard krijgt u van ons 150 sport video's meegeleverd. Maar voor de studio's die meer willen is het eenvoudig om zelf video's toe te voegen.

Standaard & Circuit -schema's

U kunt uw papieren schema's vervangen door onze standaard schema's maar het is ook mogelijk om volledig geautomatiseerde circuitschema's te maken. 

Werkt ook op de smartphone

Wilt u uw klanten thuis laten sporten op hun eigen telefoon of tablet? Dit kan door een account aan te maken in het portaal. Thuissporten kan handig zijn in vakantie periode's of voor fysiotherapeuten.

Gratis uitproberen

Wilt u weten of Shapeview Trainer geschikt is voor uw studio?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.