Fysiotherapie

Heeft u uw eigen Fysiotherapie praktijk en wilt u uw clienten het gemak bieden om thuis eenvoudig oefeningen te doen? Met de Shapeview Trainer hebben uw clienten de mogelijkheid om thuis zelfstandig fysio oefeningen te doen. Maak eenvoudig uw eigen digitale fysio oefeningen schema’s. Met een abonnement op de Shapeview Trainer krijgt u toegang tot ons online platform met meer dan 150 activiteiten opgenomen door www.powerfit.nl en 100 voorbereide schema’s gecategoriseerd op spiergroep of sportactiviteit.

Via ons online platform kunt u eenvoudig Sport & Fysio sportschema’s op maat maken voor uw client. Voor clienten die meer willen dan alleen het beheren van hun schema’s is er de mogelijkheid om zelf afbeeldingen en filmpjes op te nemen en deze te synchroniseren met de app.

Buiten de app om is het ook mogelijk om clienten thuis oefeningen te laten doen met behulp van onze thuisport & fysio module. Uw clienten kunnen direct toegang krijgen tot de webapp via het Shapeview Trainer portaal.
 

Shapeview Trainer functionaliteiten

Begeleiden vanuit huis

Geef uw clienten de mogelijkheid om vanuit huis fysio oefeningen te doen met de Shapeview Trainer.

Oefening reminders

Clienten krijgen een automatische herinnering om hun fysio oefeningen op tijd uit te voeren.

Eind datum aangeven

Met de Shapeview trainer heeft u de mogelijkheid om een eind datum aan te geven voor uw clienten

Rapportages

Bekijk en draai rapportages uit zodat u altijd overzicht heeft in de data en voortgang van uw cliënten.

Monitoren

U heeft de mogelijkheid om al uw clienten te monitoren om zo hun voortgang in de gaten te houden.

Keuze uit 450 oefeningen

U heeft keuze uit standaard 450 oefeningen. Ook is er een mogelijkheid om zelf oefeningen toe te voegen

Gratis uitproberen

Wilt u weten of Shapeview Trainer geschikt is voor uw praktijk?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.