Clubplanner alternatief

 

Bent u opzoek naar een alternatief voor Clubplanner , vraag dan eens een demo bij ons aan! Er zijn twee bedrijven die zichzelf Clubplanner noemen in de Benelux. In Nederland zit een Sport verzamelpakket onder de naam Clubplanner die als schakel speelt tussen verschillende software pakketten. Veel van hun onderdelen hebben wij out of the box beschikbaar zonder extra kosten. Daarnaast is er in Belgie ook een Clubplanner welke software ontwikkeld om klanten op afstand afspraken te laten maken.

Wij bieden hetzelfde als deze software leveranciers maar dan met nog meer handige snufjes als een Virtuele Trainer,  Figuuranalyse software, Tevredenheidsanalyses en nog veel meer.

Zou u eens een demo willen van onze software, of heeft u hulp nodig met het overstappen naar onze software. Neem dan gerust contact op, wij helpen u hier graag mee.

Wat is Shapeview?

Shapeview is gericht op de sport & gezondheid branche en sluit naadloos aan op verschillende sportmethodes als Thermo Fysische Methode (TFM) en Elektrische Spierstimulatie (EMS). Onze huidige producten bestaan uit een Digitale Trainer, Klantregistratiesysteem & Digitale planner. Daarnaast werken we continue door aan nieuwe innovatie oplossingen.

Wij onderscheiden ons door onze scherp geprijsde producten. Ook geven wij onze klanten de mogelijkheid om eerst onze  producten te testen en feedback te geven. Waar nodig voeren wij vervolgens aanpassingen en updates uit zodat onze producten altijd voldoen aan de behoefte en wensen van onze klanten.

Gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn innovatief en gebruiksvriendelijk. We ontwikkelen altijd samen met de klant waardoor de oplossing altijd aansluit bij uw behoefte.

Scherp geprijsd

Shapeview is al beschikbaar vanaf 30,-.
Voor slechts 70,- kunnen wij u een combinatiepakket aanbieden met zowel de Trainer, Client en Planner.

Tevredenheid gegarandeerd

Indien u niet tevreden bent of bepaalde functionaliteiten mist, dan zullen wij er alles aan doen om die tevredenheid te garanderen. 

Onze producten

Digitale Trainer

De Digitale Trainer is een app die digitale (sport)schema's weergeeft. Maak schema's op maat voor uw cliënten en synchroniseer deze eenvoudig met een smartphone of tablet. De app bevat mogelijkheden om (eigen) afbeeldingen, video's, instructies en stopwatches toe te voegen aan het systeem.

Ledenadministratie

Shapeview Client is een gebruiksvriendelijk figuuranalyse met klantregistratiesysteem waarin u op eenvoudige wijze een overzicht van uw gebruikers bij houdt, rittenkaarten aanmaakt, analyses loslaat, nieuwsbrieven verstuurd, betalingen registreert, automatische incasso en nog veel meer. 

Online Planner

Met de digitale planner bespaart u uzelf en uw klanten dagelijks een hoop tijd doordat klanten nu zelf online een activiteit kunnen inplannen. Gemak voor de klant en gemak voor u. Met de gebruiksvriendelijke online planner is een afspraak maken zo gedaan.

Gratis uitproberen

Wilt u weten of Shapeview geschikt is voor uw studio?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.