Ledenadministratie

Heeft u een Boutique studio, Sportschool, Dansschool of een vergelijkbaar bedrijf, dan is de Shapeview Client hiervoor een perfecte oplosing.

Het beheren van uw klanten in één overzicht is super eenvoudig.
Ons motto is om alles wat u nu nog op papier doet mogelijk te maken in onze software. Want papier gebruiken is niet meer van deze tijd vinden wij bij Shapeview!

De Shapeview Client is een klantregistratiesysteem met figuuranalyse software wat welke multi-inzetbaar is. Zo kunt u op een eenvoudige wijze uw klantgegevens managen, rittenkaarten aanmaken, abonnementen invoeren, factureren, of met één blik zien of er betalingen openstaan. U kunt een overzicht van uw klant bekijken en zien in hoeveel centimeters en gewicht een klant is afgenomen.

Daarnaast staan uw klantgegevens veilig opgeslagen in de cloud waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om back-ups. Bij Shapeview Client bent u dus altijd beschermd bij brand-, diefstal-, en computerhacks.

En dat alles voor een scherpe prijs van 30 euro per maand !

 

Integraties met andere software

Waarom zou u voor onze software kiezen ?

We zijn goedkoop, service gericht, flexibel en onze software sluit naadloos op elkaar aan waardoor u als kleine studio kunt beginnen met bijvoorbeeld alleen de Ledenadministratie en de Planner. Maar zodra u groeit en ook meerdere diensten zou willen aanbieden in uw omgeving als Bedrijfsfitness of Sport op afstand, dan is het een kwestie van dit onderdeel activeren en u kunt meteen aan de slag.

Onze concurrenten als VirtuaGym en Sportbit bidden vergelijkbare diensten aan alleen voor 300 euro per maand ipv 30 euro per maand. Deze bedrijven hebben grote Sales en Marketing uitgavens waardoor hun prijs zo hoog ligt en waar u als klant voor betaald.

Maar wat ons echt uniek maakt is dat u als klant inspraak heeft op hoe en wat wij ontwikkelen in onze software, zonder dat u hiervoor hoeft te betalen.

 

Shapeview Client functionaliteiten

Duidelijk en aanpasbaar overzicht van uw cliënten

Het dashboard waarop uw klanten te zien zijn is volledig aanpasbaar naar uw smaak. Daarnaast ziet u in één oogopslag als iemand jarig is of als er nog betalingen open staan.

Digitale meetkaarten & abonnementen

Waarom nog langer zoeken in een map of excel naar uw meetgevens als u deze eenvoudig binnen 2 seconden digitaal kan oproepen? 

Management accounts

Standaard krijgt u een Eigenaar account meegeleverd waarmee u alles kunt doen. Maar het is ook mogelijk om een medewerker account met minder rechten of een financieel account voor uw boekhouder te bestellen.

Tevredenheidsanalyse

Uw kunt een frequentie instellen waarbinnen de klanten een mailtje krijgen met de vraag hoe ze de service vonden en of alles naar behoren gaat. Dit gebeurd volledig automatisch voor u op de achtergrond.

Voorraadbeheer

Registreer uw voorraad en koppel deze eenvoudig aan uw facturen. Op basis van uw verkopen kunt u vervolgens eenvoudig zien welke producten populair zijn.

Integratie met de Planner & Trainer

Al uw ingevoerde klanten kunnen op eenvoudig gedeeld worden met de Shapeview trainer & planner. Om bijvoorbeeld snel een afspraak te maken of een digitaal schema op naam te zetten.

Figuuranalyses

Onze slimme algoritmes kunnen per klant alle meetgegevens analyseren en zo voor u een rapport maken waarop de voortgang van de Cliënt te zien is. Daarnaast is het ook mogelijk om doelmetingen in te stellen.

Automatische incasso

Heeft u ook last van openstaande facturen of betaald u nu ergens anders een hoop geld voor automatische incasso’s. Dit zit allemaal geintegreerd in onze software. Op deze manier kunt u uw facturen automatisch laten betalen.

Facturatie

Het facturatiesysteem is erg uitgebreid met functionaliteiten als terugkerende facturen, kortingen, E-mailen of een koppeling met uw voorraad.

Management rapportages

Of u nou over één of meerdere studio’s beschikt. Met onze management rapportages kunt u eenvoudig de voortgang van uw studio monitoren.

Uw gegevens op een veilige plek

Uw gegevens staan veilig opgeslagen in onze eigen cloud. Hier worden gegevens meerdere malen per dag geback-upped op verschillende locaties.

Digitale formulieren

Maak digitale formulieren of enquettes en stuur deze naar uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan een Intake formulier of een Covid Formulier, de klant vult het formulier in en deze staat vervolgens automatisch gekoppeld onder zijn of haar profiel.

Gratis uitpoberen

Gratis uitproberen?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.