Bestellen

Interesse gekregen in ShapeView?

Heeft u interesse gekregen in ShapeView na het zien van alle mogelijkheden die het voor uw bedrijf kan betekenen? ShapeView is in vergelijking met andere sportprogramma’s de goedkoopste op de markt. Wat misschien ook handig is om te weten is dat wij een verzoekhoekje hebben. Dus heeft u na het kopen van ShapeView nog andere goede ideeën die wij in het programma kunnen bouwen, dan kunt u deze inschieten en zullen wij kijken of we deze kunnen integreren.

€ 30,00
per maand
per studio

Client

€ 20,00
per maand
per studio

Planner

€ 40,00
per maand
per studio

Trainer

  • Zelf schema's maken
  • Zelf content uploaded
  • Offline te gebruiken
  • Meer informatie

€ 60,00
per maand
per studio

Alles in 1

  • Client
  • Trainer
  • Planner
  • -
client-1

Beautyplaza

Wij werken nu een half jaar met ShapeView Trainer en zijn er helemaal blij mee. Het is een prettig programma om mee te werken. Binnen 1 minuut heb je een programma voor een client aangepast en dit is zo gemakkelijk dat je er niet eens een handleiding voor nodig hebt. Tijdens de training loopt er een klokje mee zodat de client precies kan zien hoeveel tijd er al verstreken is / nog heeft.
De standaard video’s zijn duidelijk. Er zit zelfs een mogelijkheid op om je eigen video’s te maken. Dit moeten wij snel maar eens gaan doen! 🙂

client-1

Studio Sanerie

De software van Shapeview is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk toepasbaar en zeer geschikt voor mijn studio met warmtecabines. Wanneer er toch dingen onduidelijk zijn of aanpassingen gewenst dan helpen ze je altijd snel, correct en vriendelijk weer op weg! Ik ben een zeer tevreden klant.

client-2

FreezFit

De klanten pakken een tablet en gaan aan de slag. Ze kunnen zelf wisselen tussen de programma’s en de lessen.
Dat er een video is waarin je kunt zien hoe je de oefening uitvoert is heel fijn.

trimensi

Trimensi Bewegen

Ik werk al ruim anderhalf jaar met het klantregistratiesysteem van Shapeview, tot volle tevredenheid. Het is gemakkelijk en snel in gebruik. Wat ik erg belangrijk vind is de vlotte service als je een probleem of vraag hebt.

Login
classic
Forgot password?
×
Registration

(*) Required fields

I agree with OptimaSales Terms & Privacy Policy

×