Shapeview Planner

Online inschrijven kunnen uw klanten nu ook zelf. De Shapeview planner bespaart u dagelijks een hoop tijd doordat klanten zichzelf kunnen inplannen voor Cabines, Services of andere Activiteiten. Voor nieuwe klanten kan het een drempel zijn om telefonisch een afspraak te maken of even langs te komen, maar met de online planner is een afspraak maken zo gedaan. Wilt u activiteiten combineren of aanbieden met (of zonder) authenticatie? Geen probleem dit zit er allemaal in.

De planner bestaat uit 3 essentiële onderdelen. Namelijk, een Digitale Agenda, een Digitaal Planboard om een mooi overzicht te houden en de planner zelf om precies te bepalen hoe er gepland moet worden.

Combineer de planner samen met de Shapeview Client en u hebt een krachtig geoptimaliseerd proces om op eenvoudige wijze een drukke studio te managen.
 

Shapeview Planner functionaliteiten

Overzichtelijk Planboard

Met het planboard kunt u eenvoudig per apparaat plannen en zien wat de beschikbaarheid is.

Klanten kunnen zichzelf inschrijven

Bespaar tijd aan de balie of in het afhandelen van e-mails. Dankzij onze planner kunnen klanten zelf afspraken maken.

Volledig aanpasbaar

Het is mogelijk om uw eigen huisstijl te bepalen in de planner. Hierdoor is de integratie met de huisstijl op uw website extra eenvoudig.

Automatische reminders

Voorkom No-Shows door de klanten optijd een reminder te sturen. Je kunt zelf instellen wanneer en hoevaak.

Digitale Agenda

Waarom nog krassen in uw papieren agenda als u het digitaal eenvoudig kan verslepen of verwijderen.

Naadloze integratie met de Shapeview Client

Is een klant geregistreerd in de client, dan is deze ook bekend in de planner. Hierdoor kunt u eenvoudig zien of er een les geregistreerd is en of er nog betalingen open staan.

Flexible openingstijden

In de planner zijn de openingstijden te bepalen per service. Hierdoor kunt u eenvoudig aangeven dat de zonnebank bijvoorbeeld op zaterdag gesloten is.

Prikbord

Ons motto is om alles wat u nu nog op papier doet mogelijk te maken in onze software. Vandaar dat we nu deze optie hebben.

Website integratie

Als u wilt dat klanten online afspraken kunnen maken, dan is het mogelijk om de persoonlijke agenda te integreren op uw eigen website.

Uitgebreide Service module

Onze service module is de meest uitgebreide die er is. Combineer apparaten, geef aantallen mee, boek klanten als gast en nog veel meer.

U bepaalt hoe er gepland wordt

U kunt zelf in detail bepalen hoe uw klant kan plannen. U bepaalt bijvoorbeeld of de klant zich kan uitschrijven en tot wanneer.

Koppeling met uw prive agenda

U kunt gebruik maken van een technologie genaamd iCal. Hiermee kunt u een bestandje van de onze Planner inladen op uw telefoon of andere agenda om zo te zien wat er gepland staat.

Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

U kunt bij ons een gratis demo aanvragen zodat u eerst onze producten kunt proberen voordat u besluit om deze aan te schaffen. Vul hiernaast het formulier in en wij zorgen dat u een gratis proefaccount krijgt.

U mag twee weken lang gratis gebruik maken van al onze Shapeview producten zodat u op uw gemak kunt kijken of Shapeview bij uw organisatie past. Mist u nog bepaalde functionaliteiten? Wij bouwen nog volop aan Shapeview en updaten Shapeview regelmatig. Mocht u behoefte hebben aan extra functionaliteiten is er dus een mogelijkheid dat wij deze functionaliteiten in de toekomst zullen toevoegen.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het 
privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.