Wat is ShapeView?

ShapeView is het eerste cliëntregistratiesysteem wat naadloos aansluit bij de TFM methode. Zo
kunt u op een eenvoudige wijze uw cliëntgegevens managen, rittenkaarten aanmaken of maandabonnementen invoeren. Betalingen aanmaken of met één blik zien of er betalingen openstaan. U kunt een overzicht van uw cliënt bekijken en zien hoeveel centimeters en gewicht een cliënt is afgenomen. Daarnaast staan uw cliënt gegevens veilig opgeslagen in de cloud waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om back-ups. Verder bent u beschermd bij brand-, diefstal-, en computerhack.

Demo Bestellen
 • Online agenda (nieuw)

  Online agenda (nieuw)

  Vanaf nu is het mogelijk om al je klantafspraken bij te houden in ShapeView. Je klanten ontvangen automatisch een agenda afspraak en tevens is de agenda ook eenvoudig te synchroniseren met uw tablet of mobiele telefoon.
 • Klantregistratiesysteem

  Klantregistratiesysteem

  ShapeView is een klantregistratiesysteem waarin u op eenvoudige wijze een overzicht van uw gebruikers kan bijhouden, sport kaarten aanmaken, betalingen kan registreren en nog veel meer. Hadden we al verteld dat er een tablet versie is ?
 • Handige functionaliteiten

  Handige functionaliteiten

  Zo kunt u bijvoorbeeld al uw klanten mailen, een foto maken met de ingebouwde webcam module of bijhouden welke klanten hun rittenkaart nog moeten afrekenen. Daarnaast kunt u voor 15 verschillende lichaamsdelen de meet hoogtes en verloren centimeters bijhouden in de sportkaarten.
 • Werken in de cloud

  Werken in de cloud

  Met ShapeView hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw klantendatabase zoek raakt. Het programma draait in de cloud waardoor u het altijd tot u beschikking heeft en geen rekening hoeft te houden met back-ups.
Login
classic
Forgot password?
×
Registration

(*) Required fields

I agree with OptimaSales Terms & Privacy Policy

×