Wat is ShapeView?

ShapeView is het eerste klantregistratiesysteem wat zich naadloos aansluit bij de TFM methode. Zo kunt u op een eenvoudige wijze uw klanten bijhouden, sportkaarten toevoegen, betalingen aanmaken of een overzicht van uw klant opvragen van het verloren aantal centimeters. Daarnaast staan uw klant gegevens veilig opgeslagen in de cloud waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om back-ups.

Demo Bestellen
  • Groepsplanner (nieuw)

    Groepsplanner (nieuw)

    ShapeView beschikt sindskort over een groepsplanner. Het idee achter deze planner is dat je in het programma ShapeView al je lessen gaat plannen en dat de klanten vervolgens zichzelf via jullie website zich kunnen aanmelden. De ShapeView planner is op elke website te implementeren is. Klik rechts op de afbeelding om de demo te bekijken.
  • Klantregistratiesysteem

    Klantregistratiesysteem

    ShapeView is een klantregistratiesysteem waarin u op eenvoudige wijze een overzicht van uw gebruikers kan bijhouden, sport kaarten aanmaken, betalingen kan registreren en nog veel meer. Hadden we al verteld dat er een tablet versie is ?
  • Handige functionaliteiten

    Handige functionaliteiten

    Zo kunt u bijvoorbeeld al uw klanten mailen, een foto maken met de ingebouwde webcam module of bijhouden welke klanten hun rittenkaart nog moeten afrekenen. Daarnaast kunt u voor 15 verschillende lichaamsdelen de meet hoogtes en verloren centimeters bijhouden in de sportkaarten.
  • Werken in de cloud

    Werken in de cloud

    Met ShapeView hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw klantendatabase zoek raakt. Het programma draait in de cloud waardoor u het altijd tot u beschikking heeft en geen rekening hoeft te houden met back-ups.
Login
classic
Forgot password?
×
Registration

(*) Required fields

I agree with OptimaSales Terms & Privacy Policy

×